Publicat el 16/04/2018

Durant els dies 7, 8 i 9 de maig, s’obre un espai de reflexió per a editors musicals i altres professionals relacionats, en el qual es debatran les noves tendències del sector editorial

La figura del Music Supervisor s’ha convertit en un dels rols fonamentals per aconseguir una immillorable distribució i difusió de la música.
El seu treball s’estén des de les aclamades playlist de les plataformes digitals fins a l’assessorament musical en cinema, passant per la selecció de música per a publicitat i televisió.
Durant la 19 Convenció AEDEM coneixerem de primera mà les demandes, els requeriments i la forma de treballar dels Music Supervisors, i el misteriós art d’aparellar música i imatge a través dels professionals més destacats del sector de les sincronitzacions.

Per abordar tots els temes relacionats amb la figura del Music Supervisor es comptarà amb:
Teri Nelson lidera Reel Music Werk, companyia nord-americana especialitzada en drets d’autor i editorials, licensing i music supervision i experta en noves tecnologies per difondre les obres dels seus autors.
Jesús Amaro, ànima de Jungleland Music, porta mitja vida dedicada a la consultoria musical, trobant la música perfecta per a les campanyes de grans marques.
Dom Bastyra és el fundador de Wake The Town, empresa dedicada a la supervisió musical i a la composició original de música per a obres audiovisuals.

Les jornades, que tindran lloc els dies 7, 8 i 9 de Maig a Caldes d’Estrac, serà un espai de reflexió al voltant de la indústria editorial on podran participar professionals del sector, però també totes aquelles persones interessades en el futur de l’edició musical.

El Món del Music Supervisor
Dia: Dimarts 8 de Maig
Hora: 12:00h
Tema: Què és, com treballa i com interactuar amb el Music Supervisor
Inscripcions: http://aedem.es/cursos-aedem/

Deixa un comentari