18 comparses i més de 650 persones participaran a la rua de Carnaval de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/02/2013

La rua de Carnaval de Vilassar de Mar, que tindrà lloc el 9 de febrer, tornarà a caracteritzar-se per la participació. S’han inscrit 18 comparses i un total de 658 persones, xifres que es mantenen respecte l’any passat. De les comparses inscrites, 8 han presentat candidata a reina de Carnaval i la més nombrosa compta amb 140 integrants. A més dels inscrits, els Ssstrèpits obriran la rua amb el seu ritme i disfressats per a l’ocasió.


Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.200 euros que aniran dels 300 euros per a la comparsa que quedi en cinquena posició fins als 700 euros de la guanyadora, a més d’un premi Toni Linares de 700 euros per a la millor carrossa, i un premi a la simpatia, per votació popular consistent en un fantàstic lot de productes amb la col·laboració de Carnisseria i Rostisseria Can Roca de Vilassar de Mar. El jurat, format per persones independents i presidit en caràcter honorífic per l’actriu catalana Amparo Moreno, puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa. El públic també podrà  dir-hi la seva i votar la que consideri que és la millor comparsa. Ho podrà fer a través de dispositius mòbils amb Internet, captant el codi QR que portaran imprès les carrosses de les comparses.  A través del codi QR accediran al formulari de votació. Només es consideraran vàlids els vots emesos des de l’inici de la rua fins a l’hora d’entrega dels premis. Es tracta d’una iniciativa conjunta de la Regidoria de Festes Populars i la de Noves Tecnologies. El premi per votació popular consistirà en un fantàstic lot de productes de Carnisseria i Rostisseria Can Roca de Vilassar de Mar.


El veredicte del concurs i la reina del Carnaval es donaran a conèixer durant el transcurs del ball de disfresses, que tindrà lloc al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín.

Deixa un comentari