Publicat el 30/04/2019

Aquesta festa consisteix en un sopar-espectacle amb menú tradicional indi, el sorteig de molts regals i un gran final de festa amb balls de Bollywood

Vil·la Flora, a Canet de Mar, tornarà a acollir el dissabte 4 de maig la festa per excel·lència de GEA XXI, el “Vinafelindi”. Una festa oberta a tothom, els beneficis de la qual serviran per ajudar a subvencionar projectes de cooperació i d’emergències humanitàries.

Des de fa anys, el primer dissabte de maig, l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI celebra la seva activitat més important de l’any, el “Vinafelindi”.
La festa té lloc a l’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la cessió i col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar i consisteix en un sopar tradicional indi amb Balls de Bollywood a càrrec de Nachna Indian Company Bollywood i Bhangra-hey.
L’aportació és de 20€ pel sopar indi (15€ pel menú infantil) i la recaptació anirà destinada als projectes que subvenciona GEA XXI: www.geaxxi.org.

A l’envelat de Vil·la Flora només hi caben 450 persones entaulades. El sopar comença a les 9 del vespre i es poden fer les reserves per e-mail a tomasdecanet@yahoo.es. En cas de no poder sopar a l’envelat, és possible assistir al festa índia posterior amb balls de bollywood, i participar així de la tómbola solidària, si es desitja.

La gran tómbola solidària és un dels atractius de la festa, que fan possible tots els comerços de Canet de Mar i d’altres poblacions que també hi col·laboren.
Els premis poden anar des d’una higiene bucal, a una revisió PRE-ITV, un televisor de plasma, nits d’hotel, sopars, dinars, esmorzars, lots varis i, fins i tot, bitllets d’avió amb estades hoteleres.
La confiança i el suport de totes les persones que any rere any han estat col·laborant i participant en aquesta festa demostra un any més, que divertir-se també pot ser solidari.
Com diu Tomàs Jover, president de GEA XXI, organitzadors de la festa, “el millor de tot no és el fet de tastar el bo i millor de la tradicional cuina índia, ni els sorprenents obsequis que et poden tocar a la tómbola, ni els divertidíssims balls de Bollywood. El millor de la festa és poder compartir amb tots els assistents un munt de sentiments molt propers que ens agermanen amb les més de 17.000 persones, de somriure inoblidable, a qui hem pogut ajudar a millorar el seu present i el seu futur!!!”

El treball de GEA XXI
GEA XXI és una Associació d’ajut humanitari ubicada a Canet de Mar, on centra les seves activitats solidàries. Es va crear l’any 2001, amb l’objectiu que durant el nou segle es pogués fer realitat el somni d’aplacar els patiments més grans que resulten de l’extrema pobresa. Durant molts anys, els beneficis obtinguts amb la seva gestió es van destinar a la Fundació Vicenç Ferrer per crear fons d’estabilitat social per aldees de Dàlits, la classe social més marginada i pobre de la província d’Anantapur al sud de l’Índia. Actualment, continua col·laborant a l’Índia amb Laia Foundation i en projectes d’emergències humanitàries de Metges Sense Fronteres com van ser fer front a la desnutrició de la Banya d’Àfrica (2012), o als Refugiats del Mediterrani (2015). Així com suport a projectes més propers de caire més local.

Més informació: www.geaxxi.org
Visitar el facebook: https://www.facebook.com/GEAXXICanetdeMar
Reserves sopar: mail a tomasdecanet@yahoo.es
També es poden fer donatius VINAFELINDI FILA “0” al compte: ES85 0049 3433 69 2714119915

Deixa un comentari