Publicat el 14/06/2019

El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba amb nous propòsits, objectius renovats i moltes sorpreses

Aquest cicle de jornades serà una acció divulgativa i educativa on professionals del sector i els joves músics podran adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir, entre tots, models de consulta i/o assessorament, establint continguts que ajudin als joves a apropar-se al sector.
Una de les novetats per aquest 2019 és el cicle de jornades de formació i l’elaboració d’una guia final amb tots els temes i recursos tractats durant l’any.

El cicle de jornades constarà de 5 sessions; una a cada municipi organitzador més una jornada conclusiva a la fase final del concurs. Els ponents convidats seran professionals del sector que proposaran temàtiques concretes per a cada sessió, deixant temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents (ex: educatius, audiovisuals, estratègies de viralització, eines digitals, estructura de la industria, managements, discogràfiques, editorials, booking, gestió de drets d’autor, termes legals, festivals, subvencions, sponsorship, entre d’altres.).
Aquestes sessions seran programades i anunciades, per tal d’inscriure’s a la web maresmusic.cat. Obertes a totes les edats i no-participants del concurs. Tots els assistents a les 5 sessions tindran un obsequi amb descomptes de serveis o productes musicals i el sorteig de dues entrades per a un festival de gran format (2020).

Ja pots consultar les jornades de formació i inscriure’t, de forma gratuïta, per assistir-hi. Ho trobaràs al portal maresmusic.cat.

Les jornades comencen a Cabrils el 22 de juny amb la ponència de Raul Marín (de 17.30  a 20 h), amb temàtica de consultoria legal, drets d’autor, music business i propietat intel·lectual. Les altres es faran:
▪ 2a: dissabte 6 de juliol a Vilassar de Mar (de 17.30  a 20 h)
▪ 3a: dissabte 14 de setembre a Montgat (de 17.30  a 20 h)
▪ 4a: dissabte 28 de setembre a El Masnou (de 17.30  a 20 h)
▪ 5a: dissabte 26 d’octubre a Cabrils (de 17.30  a 20 h)

En breu es donaran a conèixer les novetats del concurs i podreu consultar les bases (a partir del 25 de juny). Estigueu atents a les novetats a la pàgina web www.maresmusic.cat, les xarxes socials i a través dels canals oficials dels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.
Per ampliar la informació us podeu adreçar als equipaments de Joventut de cadascun dels municipis participants o bé contactar amb maresmusicmaresme@gmail.com.

Deixa un comentari