Publicat el 11/10/2018

El 13 i 14 d’octubre els visitants podran gaudir d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

La Fira del Bosc – Canyamars Medieval ens transportarà durant dos dies a la màgia i l’encís de l’època medieval. Mitjançant un seguit de propostes lúdiques, culturals i gastronòmiques, Canyamars us convida a gaudir d’una gran festa per a tota la família.

L’Ajuntament de Dosrius, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza els dies 13 i 14 d’octubre de 2018 la 15a edició d’aquesta festivitat que any rere any ha anat arrelant profundament a la vila i s’ha consolidant i erigint ja com una de les fires de referència arreu del territori en aquest sector. Així, i amb l’objectiu de potenciar el seu caràcter popular, la festa comptarà un any més amb l’estreta col·laboració i implicació d’entitats i empreses locals, associacions d’arreu de la comarca, voluntaris i persones a títol individual.

Un marc incomparable

La #FiradelBosc18 es durà a terme en un entorn natural privilegiat: a Canyamars, carrers i carrerons, racons places i placetes s’engalanaran amb l’esperit medieval,  envoltades de boscos i natura en estat pur.

Tot plegat,  una postal única i un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval. En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat per a l’ocasió.

Activitats per a tots els públics
L’activitat començarà dissabte 13 d’octubre, a les 10:30 h., i a partir d’aquí i durant dos dies, seguiran propostes per a tots els públics, que inclouen música, cavalls i trapezistes, bruixes i fades, espases, demostracions d’oficis medievals, jocs infantils, itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, gastronomia i espectacles diversos.

Des de l’Ajuntament de Dosrius es dóna les gràcies a totes les entitats i comerços del poble per la seva implicació i dedicació a la Festa, sense la qual no hauria estat possible celebrar amb èxit una nova edició d’aquesta original festivitat. També es convida tots els veïns i veïnes a assistir a la festivitat i a compartir-la  a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc18. Per a més informació, consulteu el web www.firadelbosc.cat.

Programa d’activitats: http://www.dosrius.cat/media/repository/noticies/2018/setembre/programa_fira_del_bosc_2018.pdf

 

Deixa un comentari