Publicat el 01/04/2018

Sant Andreu de Llavaneres celebra una nova edició d’aquesta cita que té el Concurs d’aparadors i balcons florits i el Mercat de la planta, la flor i el jardí com les seves propostes principals

Coincidint amb la celebració de la 19a Festa del Pèsol, Sant Andreu de Llavaneres acollirà el proper 15 d’abril la tercera edició de la Festa de la Primavera. Una cita on l’esclat de color serà el protagonista i on tothom és convidat a participar. La jornada tindrà dos plats principals:
– El Concurs d’aparadors i balcons florits i
– El Mercat de la planta, la flor i el jardí.

Reconeixements per als aparadors i balcons més ben guarnits. Les inscripcions per formar part d’aquest certamen ja estan obertes.
Les categories són:
• Aparadors: el guardó serà per l’aparador decorat que obtingui millor puntuació segons els barems valorats per un jurat. Els aparadors hauran de romandre exposats del 13 al 15 d’abril de 2018 i, preferiblement, fins a la fi de la Mostra Gastronòmica del Pèsol Garrofal de Llavaneres, el 30 d’abril.
• Balcons: el premi serà per al balcó decorat que obtingui millor puntuació segons els barems valorats per un jurat. Els balcons hauran de tenir una decoració que perduri en el temps.
• Popular: es tracta d’un reconeixement atorgat pel públic al balcó o aparador que obtingui més nombre de vots en les fotografies que es publiquin a la xarxa social facebook. Cal que els participants en el concurs enviïn una fotografia a l’adreça electrònica promocio@ajllavaneres.cat (termini: dissabte 14 d’abril a les 10 h) per tal que es puguin publicar al facebook de l’Ajuntament https://www.facebook.com/AjLlavaneres i el públic pugui votar.

Els guanyadors de cadascuna de les categories s’emportaran un premi de 150 euros. L’acte d’entrega de guardons tindrà lloc a les 13 h. Consulteu les bases i el formulari d’inscripció:. https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=12470

Una nova edició del Mercat de la planta, la flor i el jardí
Durant aquest cap de setmana també se celebrarà una nova edició del Mercat de la planta, la flor i el jardí al parc de Ca l’Alfaro, un esdeveniment que concentrarà l’oferta comercial del sector i que s’ha convertit en una de les cites obligades per als professionals de la flor i la jardineria del Maresme.
El Mercat és una gran oportunitat per conèixer les darreres tendències i intercanviar coneixements amb especialistes del món de la flor i la planta.

Per accedir al formulari d’inscripcions, si voleu participar-hi amb la vostra parada: https://ajllavaneres.cat/document.php?id=12469

Deixa un comentari