Publicat el 03/05/2016

Cada any, al voltant d’abril-maig, l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI celebra la seva activitat més important de l’any, el “Vinafelindi”.

La festa té lloc a l’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la cessió i col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar. Consisteix en un sopar tradicional indi amb Balls de Bollywood a càrrec de Nachna Indian Company i Bhangra-hey. L’aportació és de 20 € pel sopar indi (15 € pel menú infantil) i la recaptació anirà destinada als projectes que subvenciona GEA XXI: www.geaxxi.org

A l’envelat de Vil·la Flora només hi caben 450 persones entaulades. El sopar comença a les 9:00 del vespre i es poden fer les reserves per e-mail a geaxxi@geaxxi.org. 

La gran tómbola solidària és també un dels atractius de la festa que fan possible tots els comerços de Canet de Mar i d’altres poblacions que també hi col·laboren. Els premis poden anar des d’una higiene bucal, a una revisió PRE-ITV, un televisor de plasma, nits d’hotel, sopars, dinars, esmorzars, lots varis o una estada als hotels de la cadena Xaluca amb els bitllets d’avió al Marroc inclosos. 

Es tracta d’una festa oberta a tothom, els beneficis de la qual serviran per ajudar a subvencionar projectes de cooperació i d’emergències humanitàries

La confiança i el suport de totes les persones que any rere any han estat col·laborant i participant en aquesta festa demostra un any més, que divertir-se també pot ser solidari.

Com diuen els organitzadors,el millor de tot no és el fet de tastar el bo i millor de la tradicional cuina índia, ni els sorprenents obsequis que et poden tocar a la tómbola, ni els divertidíssims balls de Bollywood. El millor de la festa és poder compartir amb tots els assistents un munt de sentiments molt propers que ens agermanen amb les més de 17.000 persones, de somriure inoblidable, a qui hem pogut ajudar a millorar el seu present i el seu futur!!!”

Deixa un comentari