Publicat el 02/01/2019

El Club Ciclista Cabrils us convida, el diumenge 24 de febrer, a passar un matí recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral

Es tracta d’una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT. Fidels a l’estil que s’intenta donar a la Cabrilenca, s’han  buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-se de pistes i zones concorregudes, esperant que agradin i sorprenguin.
Al final de la caminada hi haurà lliurament d’un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Respecte al medi ambient: Per tal de minimitzar l’impacte del plàstic i envasos al medi ambient, per primera vegada a la Cabrilenca, als avituallaments no hi haurà gots. S’ha de portar cantimplora perquè es pugui reomplir.
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any es destinaran 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l’objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials, apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d’ER i recaptar fons per a continuar la recerca.
Les ER son aquelles malalties que tenen una baixa incidència a la població. Per a ser considerada com a rara, cada malaltia específica només pot afectar a un número limitat de persones. Concretament, quan afecta a 5 de cada 10.000 habitants. A Espanya hi ha 3 milions d’afectats.

Aquesta iniciativa neix de la mà de l’esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea (novembre 1979), esportista amateur que pateix una Malaltia Rara degenerativa anomenada Retinosis Pigmentaria, que li produeix una deficiència visual que li,limita la visió a només 5º centrals i ceguera nocturna, agreujada per un edema macular. Va començar a participar en carreres de muntanya com a guia de persones invidents del grup de carreres per muntanya de la ONCE Catalunya (alguns dels seus membres han participat en diverses edicions de la Cabrilenca).
Des de fa pocs anys la malaltia de Marcos Bajo s’ha agreujat i ja només pot participar en competició guiat per altres persones.

– Cabrilenca Camines o corres?, inscripcions:  https://www.inscripcions.cat/cabrilenca2019/
– Cabrilenca BTT 2019 – Cronometrada – Sortida Preferencial: https://www.inscripcions.cat/cabrilencabtt2019crono/
– Cabrilenca BTT 2019 – Pedalada: https://www.inscripcions.cat/cabrilencabtt2019/

PREU DE LES INSCRIPCIONS (fins el 13 de gener):
– Inscripció adult: 14,00€
– Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 11€
– Inscripció infantil <= 12 anys (nascuts a partir de l’any 2007): 9€

A PARTIR DEL 14 de GENER:
– Inscripció adult: 16,00€
– Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 13€
– Inscripció infantil <= 12 anys (nascuts a partir de l’any 2007):11€
Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l’esmorzar.

Si feu la inscripció abans del 13 de gener (inclòs), es garanteix la talla de la samarreta commemorativa que es demani.

 

 

 

Deixa un comentari