130 persones assisteixen a la presentació de la segona promoció d´habitatge públic de lloguer, Torrent Castells a Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/01/2012

El passat 15 de gener la Sala de Sessions de l’Ajuntament es va omplir de gom a gom per acollir la presentació al públic dels 21 habitatges en règim de lloguer que la Societat Municipal La Pinassa està construint al barri del Remei, a tocar de la urbanització Les Pèrgoles. El regidor d’Habitatge i president de la societat municipal, Josep Triadó, va detallar les característiques d’aquesta promoció així com els requisits necessaris per a optar al sorteig públic davant notari, entre d’altres, cal acreditar un mínim de 3 anys d’empadronament al municipi.
Triadó va explicar que” l’Ajuntament de Premià de Dalt ha fet 188 habitatges públics des de l’any 1991, 111 els últims dos anys (La Fàbrica, Riera – Riereta 2, La Fàbrica II i ara Torrent Castells)”, i va afegir, “un fet que suposa 1 habitatge públic cada 50 veïns. O el que és el mateix, un 8% de la nostra població té un habitatge de promoció municipal una ràtio que, segurament, no té cap municipi de Catalunya, ni amb major ni amb menor població que el nostre poble”. Es preveu el lliurament dels habitatges el segon trimestre d’aquest any.
Els habitatges –entre 74,55 i 80,46m2 i tots ells amb 3 habitacions- s’arrendaran durant 10 anys ( 5 + 5). Transcorregut aquest temps, i sempre tenint en compte la situació del mercat immobiliari, es podrà o bé renovar el lloguer per uns altres 5 + 5 anys o bé comprar l’habitatge. El preu del lloguer oscil·larà entre els 575,50  i els 605,54€ mensuals.
En acabar la presentació, es va organitzar una visita al pis mostra de la promoció de Torrent Castells. Els pisos disposen de sala d’estar-cuina, 3 habitacions i 2 banys. Estan equipats amb aire condicionat-fred i calor, calefacció, pre-instal·lació elèctrica per radiadors, instal·lació de TV-FM, antena col•lectiva amb 4 presses per habitatge i 4 presses pel telèfon. La cuina disposa de mobles amb aplacat de melamina estratificada, taulell de pedra granítica, placa de focs, forn elèctric i extractor.
Les persones interessades s’han d’adreçar a les oficines de la Societat Municipal La Pinassa, situades a la carretera d’Enllaç, 37; al damunt del consultori mèdic de Cristòfol Ferrer. El telèfon de contacte és el 93 752 47 03.


Cal inscriure´s en el Registre de Sol•licitants amb data límit 8 de març de 2012

Deixa un comentari