11è Torneig Mini Setmana Santa CB Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/04/2012

El CB Vilassar de Dalt organitza, un any més, el tradicional Torneig Mini Masculí de Setmana Santa que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d´abril al Pavelló de can Banus. El Torneig comptarà amb la presència dels millors equips de Catalunya en aquesta categoria.
Els equips participants en aquesta edició són:
Categoria A: CB Granollers, Jac Sants, Joventut Badalona, Lleida Bàsquet, UE Mataró, Catalana Occident Manresa, UB Sant Adrià, Sant Celoni, Sant Josep Badalona i SESE.
Categoria B: Ademar Maristes, Arenys Bàsquet, UE Barberà, CB Parets, CB Vilassar de Mar i CB Vilassar de Dalt.


A banda del Torneig es faran concursos i activitats com el concurs d´habilitats, el Super KO, el concurs d´esmaixades, two ball, partits de Pares o el dinar de germanor…


ACTIVITATS DEL TORNEIG
Un cop al dia, durant els tres dies, després el primer partit, es repartirà una beguda i alguna cosa per menjar. També al principi del Torneig cada jugador rebrà junt a la revista del Torneig, una samarreta amb una bossa de regals de empreses col·laboradores.


DIVENDRES 6 ABRIL
19,45h CONCURS HABILITATS (màxim 2 jugadors per equip)
20,15h. PARTITS PARES
PARTITS MARES
Qui vulgui participar que vingui equipat. El mateix dia per la tarda farem la llista de participants. Seran partits de confraternització entre els pares dels diferents equips. No hi haurà àrbitres, basat en la màxima esportivitat de tots els jugadors.


DISSABTE 7 ABRIL
9 a 14h. Entrada gratuïta per jugadors i entrenadors a la Piscina Municipal de Vilassar de Dalt . Es proporcionarà un ticket per jugador, vàlid per dissabte matí.
19,45h. Berenar de recepció. Convidem a un petit berenar a tots els jugadors i acompanyants
20.15h SUPER KO JUGADORS
20.30h SUPER KO PARES, MARES I ACOMPANYANTS
* Per divendres i dissabte disposem de menús especials pel Torneig als Restaurant d’Illa Fantasia, Centre Cultural La Massa i el Bar del Pavelló.


DIUMENGE 8 ABRIL
14h DINAR DE GERMANOR.
Tots els jugadors i acompanyants de tots els equips compartint taula a les pistes exteriors. Un acte clàssic del nostre Torneig.
(Venda Tickets durant el Torneig al Bar del Pavelló, 10 euros per ticket)
16h CONCURS TWO BALL
16.45h CONCURS ESMAIXADES
19h PRESENTACIÓ DE TOTS ELS EQUIPS QUE HAN PARTICIPAT I ENTREGA PREMIS


http://www.vilassardedalt.org/document.php?id=4747

Deixa un comentari