Publicat el 06/09/2018

La  Fira Mercat Modernista se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de setembre  amb tota mena d’activitats: artesania, demostració d’oficis, gegants… i molt més 

La Fira Modernista de Canet és una interessant experiència turística i cultural que permet als visitants i als canetencs, viatjar en el temps per reviure durant un cap de setmana de setembre, el Canet de fa cent anys.
El llegat modernista és un dels principals atractius patrimonials i culturals de Canet, sent el seu màxim exponent el genial arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Canet és la petita Florència del modernisme maresmenc.

La Fira Modernista és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers i Comerciants de Canet, i compta amb la col·laboració d’entitats, associacions, institucions, empreses i establiments del municipi.
Cada any permet vestir el centre històric d’elements, ambient i figuració completament del segle passat. Donar vida a la població de fa un segle, els carrers es vesteixen de festa, i s’omplen de tota mena d’activitats, amb demostracions d’oficis, artesania, teatralitzacions, música, exposicions, rutes culturals, visites guiades pel patrimoni arquitectònic, espectacles i tallers per infants, animació i cercaviles, comerç al carrer, pintura,  sardanes, gegants, que ens permet reviure l’ambient, els costums, els vestits i l’esperit dels anys del modernisme.

La 11a Fira Mercat Modernista se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de setembre de 2018. Totes les novetats i informacions sobre aquest esdeveniment les podeu consultar en aquest espai del web de l’Ajuntament de Canet de Mar  : http://canetdemar.cat/firamodernista.phpwww.turismecanet.cat

Deixa un comentari