Publicat el 07/02/2016

El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d´una caminada popular, en cap cas és una competició. El diumenge 28 de febrer,cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.

Fidels a l´estil que s’intenta donar a la Cabrilenca, s’han buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem agradin i sorprenguin.

Al final de la caminada hi haurà lliurament d´un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Continuant la iniciativa estrenada l´any passat, enguany s’organitza el 2n Concurs Fotogràfic de la Cabrilenca, Camines o Corres?. Podeu trobar la informació i les bases de participació a l´apartat -Concurs Fotografic- de la web.

Aquest any, també podeu participar a la Cabrilenca utilitzant els bastons de Marxa Nòrdica. Els qui volgueu us heu d´inscriure individualment a la caminada i estar a les 7,30 amb els vostres bastons.  En el punt de trobada hi serà AntoniAlcai, monitor de la Teràpia del Bon Caminar amb qui es faran uns estiraments per preparar la sortida i fer plegats el recorregut de 10 km. 

La data límit d’inscripció serà el dissabte 27 de febrer o al arribar als 1200 inscrits

Més informació i inscripcions: http://cabrilenca.blogspot.com.es/2015/11/inscripcio.html
https://www.inscripcions.cat/cabrilenca2016/formulari_inscripcio

Aportació solidària: Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any també destinarem 0,50€ de cada inscripció al projecte: 
MÚEVETE POR LOS QUE NO PUEDEN. Vuelta a España Solidaria a España por las Enfermedades Minoritarias

Deixa un comentari