110.000 persones van assistir a Barcelona a les activitats programades a Montjuïc de Nit 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/07/2012

Prop de 110.000 assistents van assistir a les activitats programades a Montjuïc de Nit, la nit blanca de Barcelona, que va tenir lloc el passat dissabte, 14 de juliol, entre les 20 i les 4 hores de la matinada. Impulsat per l´Institut de Cultura de Barcelona, Montjuïc de Nit va deixar vuit hores de música ininterrompuda i prop de 50 concerts d´entrada lliure programats per 18 festivals de música de la ciutat. A la muntanya es van poder escoltar diversos estils musicals com el pop, el rock, el blues, el hip hop, el flamenc, el jazz, la música electrònica o la cançó d´autor i van convertir un any més la nit blanca de Barcelona en un festival de festivals.
 
L´èxit de convocatòria es va estendre també als museus i centres d´art de la muntanya com el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, el CaixaForum, la Fundació Joan Miró i el Museu d’Arqueologia de Catalunya, que van fer jornades de portes obertes fins a la 1 de la matinada i van registrar un alt número de visitants.

Deixa un comentari