10è aniversari del projecte Horitzó a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2012

El projecte Horitzó compleix 10 anys amb tres tallers més i vuit nous alumnes dels dos instituts del municipi, que el 7 de novembre iniciaran la seva primera experiència en el món del treball. L’objectiu d’aquest projecte és motivar aquests alumnes per tal de prevenir l’absentisme i l’abandó prematur dels estudis, ajudar-los a superar l’ensenyament obligatori i alhora estimular els seus interessos professionals i laborals.


Aquest dimarts 6 de novembre s’ha fet a l’Ajuntament l’acte de signatura dels convenis de col·laboració amb els dos instituts de secundària, l’INS. Vilatzara i l’INS. Pere Ribot, amb la presència de la regidora d’Ensenyament, el personal municipal que coordina el projecte, les directores dels dos instituts, els alumnes participants i els seus pares o tutors.


Enguany s’han incorporat els tallers d’administració, arxiu i infermeria, a més dels set que ja funcionaven el curs passat. Els alumnes realitzaran tres tallers al llarg del curs durant 200 hores lectives, dos matins a la setmana, a més d’una tutoria a la setmana en la que es treballarà l’orientació professional. Els tallers comencen el 7 de novembre i finalitzen el 14 de juny.

Deixa un comentari