Publicat el 11/07/2016

Entre la Riera i el torrent de casa Bru hi ha el Mercat Municipal, que durant molts anys ha estat un dels punts neuràlgics de Teià: per aquí corrien totes les novetats i notícies.
El Mercat ha passat per diferents etapes i durant l’època de màxim esplendor va arribar a tenir 19 parades obertes a ple rendiment.
Actualment l’activitat és menor, la qual cosa és deguda a diversos factors com el canvi en els models i hàbits de consum (amb grans superfícies i compres per internet) o la transformació de Teià en poble residencial. Tot i això, cal reivindicar i potenciar el Mercat com a element vertebrador del municipi i un dels principals espais de promoció de la dieta mediterrània.
Al mercat municipal hi ha una de les cartelleres més antigues del municipi. Actualment només en queda el marc, però antigament era un dels punts d’informació més importants de Teià. En el marc del centenari del Mercat és previst que dins l’orla s’instal·li un plafó informatiu on s’expliqui la història d’aquest edifici.

Comentaris:

Deixa un comentari