10 anys d´Escola Municipal de Música a Llavaneres. El centre estrena nou web i també és present al Facebook | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/01/2012

L´Escola Municipal de Música de Llavaneres comença un any molt important: el del seu desè aniversari. Per celebrar-ho, estan d´estrena: el centre té nou web. Per estar informats de les activitats de l´Escola i veure les fotografies dels concerts, preneu nota: www.escolamusicallavaneres.com.
Escola Municipal de Música
Centre docent autoritzat per la Generalitat de Catalunya. Forma part de l´ACEM (Associació Catalana d´Escoles de Música) i del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya).
Institució al servei de la societat que l´envolta apropant la música a tothom per tal de fer-ne una part més de Llavaneres.
Classes de música a partir dels 4 anys, passant per tot el Nivell Elemental (4 cursos) i els dos primers cursos del Grau Professional.
Ofereix una formació sòlida i personalitzada que permet, posteriorment als alumnes que ho desitgin, accedir a centres de Grau Professional o Superior.


ACTIVITATS
Classes col.lectives, audicions mensuals, concerts de Nadal, concerts al Casal de la Gent Gran, concert de primavera, concert de final de curs, Moments Musicals a les Escoles, intercanvi amb altres escoles, Toca-Fusta, activitats del SCIC, activitats de l´ACEM, participació en Festivals Europeus, col.laboració amb d´altres entitats del municipi…
Escola: Camí de Can Caralt, s/n. – Edifici Can Caralt – Tel. 937 929 280 – A/e:
escola.musica@llavaneres.es
Horari de secretaria. Tardes: de dilluns a divendres de 16.45 a 19.45 hores

Deixa un comentari