Publicat el 08/11/2016

Més d’un centenar de creadors de videojocs han participat aquest cap de setmana a la imaginChallenge Games Edition, un repte de 24 hores organitzat per imaginBank per premiar noves idees de gaming per a mòbils amb possibles aplicacions a la banca o l’educació financera. 

L’esdeveniment va començar divendres a les 16 hores a l’espai Doble 36 de Barcelona i s’ha allargat fins les 16 hores de dissabte 5, moment en qual els participants van entregar al jurat els seus projectes de videojocs. En aquesta edició, ha participat 1 grup del Maresme (Unexpected).

La imaginChallenge d’imaginBank ha atret desenvolupadors de diferents països: a més de representants provinents de tota Espanya, s’han inscrit tècnics de Regne Unit, Portugal, República Txeca, Dinamarca i Polònia.

Un esdeveniment per impulsar la innovació compartida
La imaginChallenge recull l’experiència de l’organització, per part de CaixaBank, d’una marató anual per a desenvolupadors d’aplicacions mòbils.  Des de l’any 2011, un total de 590 participants provinents d’onze països han pres part de la iniciativa.
Aquest any, l’esdeveniment està impulsat per imaginBank, el banc mobile only (només mòbil) de CaixaBank. Des del seu llançament al mercat, al gener de 2016, imaginBank ha desenvolupat una proposta de servei revolucionària, ja que tota l’operativa es realitza exclusivament a través de l’aplicació mòbil. El model està inspirat en els valors i l’estètica del públic millennial.
L’organització d’esdeveniments com la imaginChallenge forma part de l’estratègia d’innovació compartida de CaixaBank, segons la qual la col·laboració amb tercers permet a l’entitat financera detectar tendències i oportunitats de col·laboració.

Un total de 10.000 euros en premis
Els participants han competit per premis econòmics, que sumen una dotació total de 10.000 euros: 6.000 euros pel millor projecte, 3.000 euros pel segon i 1.000 euros pel tercer. El jurat, format per especialistes tècnics de l’equip d’imaginBank i per professionals del sector, valora la funcionalitat, l’originalitat, la imatge gràfica i les possibilitats que té la idea presentada de relacionar el videojoc amb una aplicació bancària.
Els participants han pogut presentar jocs d’arcade, casual, puzzles, d’acció i simulació, entre altres tipologies.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant l’Eurecat Mobile Forum, el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i novetats, tendències i estratègies en mobilitat organizado pel centre tecnològic Eurecat, que se celebrarà a Barcelona els dies 29 i 30 de novembre.

Sobre imaginBank
imaginBank és el primer banc mobile only en què l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per a mòbils i per xarxes socials. Suposa un pas endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies als serveis financers, amb 5 milions de clients en banca online i 3 milions de clients en banca mòbil.
Aixímateix, imaginBank incorpora tota l’experiència de CaixaBank en el desenvolupament de nous mitjans de pagament. L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,7 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23%.
CaixaBank ha estat premiada per The Banker el 2016 com “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d’imaginBank. Així mateix, l’entitat ha rebut el premi “Retail Banker of the Year”, com a reconeixement a l’entitat financera amb millor estratègia d’innovació del món de l’any i ha estat valorada com a millor servei de banca mòbil d’Europa i segon del món pels analistes de Forrester Research.

Deixa un comentari