Publicat el 03/06/2014

El proper dijous 5 de juny se celebrarà la XVII Jornada de Recerca Sanitària del Maresme que anualment convoca la Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i que enguany s’organitza conjuntament amb el Servei d’ Atenció Primària Barcelonès Nord – Maresme de l’ Institut Català de la Salut. Durant la jornada s’exposaran els estudis acabats o en fase final realitzats en diferents centres de la Comarca del Maresme.
 
En finalitzar la Jornada tindrà lloc l’acte de clausura del curs acadèmic de la Filial conjuntament amb la Delegació Comarcal del Maresme del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), en el transcurs del qual s’atorgaran les tres beques a la recerca coparticipades per les institucions que col·laboren amb la Filial de l’Acadèmia i es lliuraran els 7 premis convocats.
 
L’acte comptarà amb la presència de l’Il·lustríssim Sr. Estanis Fors i Garcia, Alcalde d’ Arenys de Mar que tancarà l’Acte, l’Il·lustríssima Sra. Soraya Real Iglesias, Tercera tinent d´alcalde. Regidora de Benestar Social i Família, Sanitat i Salut Pública; Dr. Xavier Balanzó Fernández, Secretari General de la Fundació de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (ACMSCiB), Dr. Josep Marinel·lo Roura, president de la Delegació Comarcal del COMB i el Dr. Josep A. Capdevila Morell, president de la Filial del Maresme de l’ACMSCiB


XVII Jornada: La Recerca Sanitària al Maresme
Dia:
dijous 5 de juny d’11 a 18 hores
Lloc: Sala d’actes del Centre cultural Calisay
        Riera del Pare Fita, 31 – Arenys de Mar
L’acte de Clausura del Curs acadèmic: Filial Maresme de l’ACMSCiB
Tindrà lloc de 18 a 19 hores, al mateix lloc i dia

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc