Publicat el 09/01/2018

La Biblioteca can Manyer i les biblioteques de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la DO Alella, han creat el concurs Vinstagram on els usuaris d’aquesta xarxa social poden participar amb imatges relacionades amb el món del vi. El termini de presentació de fotografies estarà obert fins al 31 de març.

Ja està en marxa un nou concurs fotogràfic impulsat per les biblioteques i la DO Alella. El concurs, actiu fins al 31 de març, proposa als usuaris d’Instagram que pengin al seu perfil imatges relacionades amb el món del vi.

Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol, geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018. Hi ha una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes…

Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies, d’entre les quals es triarà les 3 millors presentades a Instagram durant la fase de concurs.

Els premis per les autores i autors de les fotografies guanyadores consistiran en:

  • 1r premi: Un menú amb maridatge de vins DO Alella per a 2 persones en un restaurant de la “Ruta del vi DO Alella”, 2 entrades per a la visita guiada a la Cella Vinària més un tast de vins i 1 lot de llibres.
  • 2n premi: 1 Experiència enoturística a Martorelles, 2 tiquets per a l’Enotast de 2018 i 1 lot de llibres
  • 3r premi: 1 visita guiada per a 2 persones a les caves del Celler Quim Batlle, un lot de vins de la DO Alella i 1 lot de llibres.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc