Publicat el 26/03/2014

Coincidint amb la propera celebració de la Setmana de la Salut, el gOvi, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la llibreria Índex i Optichic, organitza la quarta edició del concurs escolar de dibuix que enguany seguirà el tema “Vilassar de Mar, vila saludable”.
El termini de lliurament de treballs anirà del 7 al 10 d’abril.
Al concurs podran participar alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi. El concurs compta amb tres premis per a cada cicle de primària: inicial, mitjà i superior. Les bases per participar es poden consultar a continuació i al web 
www.vilassardemar.cat.


BASES PER AL CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX. QUARTA EDICIÓ ANY 2014:
1. Participants
Es podran presentar tots els alumnes de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar. Alumnes de 1r a 6è de primària.
2. Tècnica
Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, temperes, etc.) sempre que s´adaptin al format de cartolina o paper DIN A-4.
3. Tema
El tema serà “VILASSAR DE MAR VILA SALUDABLE”, aprofitant l’organització de la Setmana de la Salut al nostre municipi.
4. Presentació
Al revers del dibuix, s´indicarà el nom de l´autor, el títol, un número de telèfon de contacte, població i/o el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble, a Can Bisa (C. Montserrat, núm. 8), de dilluns a dijous de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a dijous de 16 a 21 h. El termini de lliurament serà del 7 al 10 d’abril.
5. Jurat
El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l´Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i a la pàgina web del gOvi:
www.goviweb.net i també de forma personal als guanyadors.
6. Premis
Es lliuraran tres premis per cada cicle de Primària: Inicial, Mitjà i Superior.
Els premis es lliuraran en l’ acte de cloenda de la Setmana de la Salut, que es celebrarà a l’escola Pérez Sala, el dissabte 12 d’abril a partir de les 19 h, al qual estaran convidats tots els participants en el concurs. A més a més, hi haurà 3 premis addicionals, un per cada cicle, atorgats mitjançant votació popular dels dibuixos finalistes, que podrà realitzar-se al llarg de la tarda del dissabte 12, i que estaran exposats a l’estand del gOvi.
7. Els dibuixos
Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant a l’autor/a.
8. Exposició
Amb els dibuixos premiats i altres de seleccionats es farà una exposició pública a la Biblioteca Municipal, que s´inaugurarà el dia 15 d’abril.
9. Devolucions
Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Sebastià, n. 29, després del període d’exposició pública. El material no reclamat, quedarà a propietat del gOvi.
10. Resolució final
El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. Aquesta serà irrevocable.
L´entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l´acceptació d´aquestes bases.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon