Publicat el 20/06/2014

David Martínez ha guanyat el Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat ´Estem preparats per fer front a una malaltia viral emergent ?´.
L’estudiant ha rebut de mans del president del Centre d’Estudis la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis Vilassarencs i altres premis com una tablet i obsequis en reconeixement de l’excel·lència del seu treball. Altrament
Pol Serra i Carla Moreno han rebut els accèssits del guardó de la present edició.
La jornada de presentació tingué lloc el passat dia 17 de juny a la sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch que documentà una notable assistència de públic. Durant la sessió es defensaren 5 dels 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar.
Finalment el jurat deliberà per unanimitat atorgar el premi i la distinció de la Insígnia d’Argent a David Martínez del Ins Pere Ribot.
Els premis Joan Monjo foren creats el 2013 sota l’empenta del Centre d’Estudis  Vilassarencs (CEV) i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (catvilassar) els quals tenen previst seguir convocant aquests premis anualment.
L’acte es va poder seguir per twitter sota el hastag #premisjoanmonjo on es
va anar piulant el desenvolupament de l’esdeveniment i publicant fotografies d’allò que anava succeint.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2