Publicat el 05/06/2014

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2014, ha organitzat per demà divendres 6 de juny una activitat amb l’inflable “Saltem amb energia”, que pretén fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica a la llar així com les energies renovables.
L’activitat està adreçada als nens/es entre 3 i 12 anys i les seves famílies, i es farà a la plaça Picasso, de 17 a 19 hores.
L’inflable “Saltem amb energia” és una activitat lúdica i educativa per treballar l’ús de l’energia, les energies renovables, l’energia en la il·luminació i els electrodomèstics, l’aïllament, etc. i altres àmbits com el consum d’aigua i el reciclatge de residus. L’inflable és una casa molt ineficient des del punt de vista energètic i tot saltant, els nens i nenes, l’aniran transformant en una casa que faci un bon ús de l’energia.
L’Ajuntament de Vilassar de Mar, a més, instal·larà un punt d’informació d’energia per a la ciutadania que centrarà l’atenció en l’estalvi energètic a les llars.
Així mateix, s’ha organitzat pel juliol un taller específic per als infants d’entre 3 i 7 anys del Casal d’Estiu Municipal, que presentarà la titella “La Bombeta Marieta”, una experta en energia que donarà als nens i nenes conceptes bàsics sobre l’energia i el medi ambient i els recordarà les accions que es poden dur a terme per cuidar el planeta.
Les activitats s’han organitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona als ajuntaments adherits al Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2