Publicat el 10/05/2018

En aquesta propera edició (12 de maig) es presenta un doble programa musical juntament amb una varietat de projectes singulars, creatius i molt bonics, d’artistes els quals val la pena acostar-s’hi i conèixer.

Art, Disseny, Cultura Musical, Inquietuds i Inspiració. 
Raül Benéitez, Ópal, 4 Hiverns, Mitus / Infiesta /, Adam Giles Levy, Numa Pastor, Frans Cuspinera, Joan Blau, Lucia Rosso, Kopil Roca i AitorPenak faran que gaudiu  d’unes  jornades plenes de bon rotllo i de l’ambient més cool, durant tot el dia.
Es recrearà “el barri dels pintors” Montmartre de París. Aquest barri de París, és un lloc encantador i peculiar, “el barri dels pintors”, un espai on es respira l’art i el talent. Esteu convidats a experimentar i mostrar el vostre talent. CRIDA: Veniu amb el vostre violí, acordió, amb els vostres llapis i pinzells, amb la vostra càmera, amb es vostre millor paper. Pinta, dibuixa, esculpeix, crea, captura i GAUDEIX.
Confirmeu la vostra assistència a info@vidmarfestival.com

Vendes efímeres, mostres i creacions en directe
Un espai on podreu trobar obres originals, pintures, prints, fotografies, tèxtils per a la llar, joieria, complements i dissenys d’edició limitada de signatures emergents.
Exposicions i mostres de talent
Es podrà gaudir de l’exposició “Jardí de Cristalls” (maig 12, al pati Roser Carrau), una exposició efímera creada a partir d’una sèrie d’obres realitzades amb vidre bufat per l’artista polonesa Anna Gawlowska. L’artista construeix, a través d’un diàleg entre les obres de vidre i les plantes reals, un jardí de vidre que posa en relleu la fragilitat de la naturalesa en el món.
Màgia i il·lusió
“Amb el Objectiu que Vilassar de Mar és converteixi en una població referent al mon de la Màgia, al Màgic Grup Maresme, associació dedicada a donar a conèixer la màgia en la seva faceta artística i cultural, ha Iniciat l’organització d’un cap de setmana en el qual es podrà gaudir de la mes pura màgia a la població. ” Jocs de màgia interactius, cartomàgia, munismàgia i tot allò que ens ofereix la màgia de proximitat.

Dia: Dissabte 12 de maig
Hora: d’11 a 22 hores
Lloc: Can Bisa, c/. Montserrat, 2
Accés lliure i gratuït

 

 

Deixa un comentari