Publicat el 31/08/2012

La Comissió de Festes de Badalona valora de forma molt positiva la Festa Major d’agost i s’alegra de la bona acollida per part dels badalonina i badalonines, tot i això lamenta en general el paper de l’Ajuntament.
La Comissió de Festes s’ha reunit per fer balanç econòmic i avaluar com s’han desenvolupat els actesde la festa major i es conclouen els quatre punts següents:
– La Festa Major d’agost ha estat més participativa i amb més vinculació que mai. La ciutadania s’ha fet seva la Festa Major d’agost, i ha acabat sent la festa del poble. Hi hagut molta participació tant a dins de les colles i associacions com al carrer col·laborant i gaudint de la festa; i fins i tot engalanant els carrers i oferint aigua, llimonada, porrons i petits refrigeris a les colles durant el seu recorregut delcercavila.
– Es lamenta en general el paper de l’Ajuntament ja que aquest no és el model desitjat de Festa Major. Calen més recursos i sobretot cal la implicació municipal, ha estat una festa de mínims que s´ha pogut realitzar gràcies al treball voluntari i desinteressat no només de les colles sinó també de
gent de fora de Badalona (músics, tècnics de so,…) s’han hagut de demanar favors personals, carregar, descarregar i cedir equips de so i molts materials entre entitats, moltes hores voluntàries de molta gent, fer servir els cotxes particulars…
– Es valora molt positivament la resposta que les entitats hem pogut donar i el treball en xarxa que s’ha fet per poder acabar salvant la Festa Major d’agost.
-Autogestió: S’ha fet una bona gestió econòmica de les festes ja que els ingressos i les despeses han quedat compensats, cal dir però que enguany la Festa Major d’agost ha estat més precària que mai.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel