Publicat el 23/11/2015

Unió de Pagesos organitza demà a Vilassar de Mar (Maresme) una jornada tècnica sobre plàstic biodegradable en encoixinats d’horta, tècnica molt útil per a la gestió i control de les males herbes, l’increment de la precocitat de la producció i la gestió del reg.
En aquesta jornada també es presentarà un assaig demostratiu que es porta a terme en una explotació de ceba de Mataró amb diferents tipus de materials plàstics biodegradables.
La presentació de la jornada anirà a càrrec d’Antoni Rovira, membre de l’executiva de l’horta d’Unió de Pagesos. Hi participarà el professor Lluís Martín, del Departament d’horticultura, botànica i jardineria de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida, amb la ponència Els encoixinats tradicionals i biodegradables per horta. La cloenda anirà a càrrec de Josep Simó, director de l’Àrea Municipal de l’Agència de Residus de Catalunya.

DIA / HORA: dimarts 24 de novembre, a partir de les 16.00 h

LLOC: Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar (C. Beniamino Farina, 135. Antiga N-II). Sessió pràctica a Finca Meya (camí Torre Dorda).

Deixa un comentari