Publicat el 14/03/2014

El fet de millorar la comunicació entre escola i famílies (pares i mares d’alumnes) sempre ha esdevingut un problema a resoldre. En aquest sentit, una empresa de Mataró, va desenvolupar recentment un sistema que permet enviar comunicats a pares i mares d’alumnes sense cap cost, en substitució dels tradicionals paperets, SMS i correus electrònics, mitjançant una aplicació de mòbil, sota el nom ComunicAPP. Es tracta del primer sistema de l’Estat que uneix diferents tecnologies per poder establir un vincle entre professors i famílies. D’aquesta manera es poden notificar les faltes, retards, incidències, o també novetats de l’escola, normatives, dates assenyalades, reunions, etc, d’una forma molt pràctica i efectiva per ambdues parts.


 


El sistema funciona d’una manera molt simple, el pare o mare s’instal.la l’APP al seu mòbil (Android o iPhone) de forma molt senzilla i gratuïta, introdueix les seves dades i ja està a punt per rebre comunicats. Aquests arriben en forma d’alerta (com si es tractés d’un whatsapp), i queden desats a una base de dades, de manera que en qualsevol moment es pot consultar tot l’arxiu de comunicats que s’han rebut de l’escola.  El sistema, a més, permet accedir des de la mateixa web del centre a un apartat a on poder consultar tots els comunicats personals i públics, per aquells pares que no disposin de mòbil d’última generació.


L’escola Divina Providència ha estat el primer centre de Mataró on s’ha implantat aquest sistema, amb un gran èxit d’acollida entre els pares i mares, ja que hi ha prop de tres-centes famílies amb l’aplicació instal·lada, que han valorat molt positivament que l’escola apostés per les noves tecnologies per tal de millorar la comunicació i, a més, contribuïssin a estar millor informats de tot el que fa referència als estudis dels seus fills.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel