Publicat el 27/12/2013

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 18 de desembre un jove de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calella, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació a la comarca del Maresme.
La detenció ha estat fruit d’una intensa labor d’investigació i recerca per part dels agents de Premià de Mar.
Els fets van tenir lloc els passats mesos d’octubre i novembre quan diverses persones van denunciar a dependències policials haver patit un robatori amb violència i intimidació.
El lloc dels fets era també sempre el mateix: rodalies de les estacions de Renfe de les poblacions del Masnou, Masnou- Ocata i Premià de Mar i en la mateixa franja horària, entre les 19 i les 20 hores.
Pel que fa al modus operandi dels autors consistia en realitzar una vigilància prèvia de les víctimes, les quals viatjaven a l’interior dels trens, i un cop baixaven a les estacions esmentades buscaven un lloc idoni per tal d’intimidar els menors; acostumaven a passar-los el braç pel coll fent veure que eren coneguts a la vegada que els demanaven els diners i els telèfons mòbils. Els amenaçaven dient-los que portaven una navalla, estri que en algun dels casos van arribar a mostrar-los. Un cop havien comès el robatori els lladres pujaven al primer tren que passava per l’estació per tal de fugir.
En tots els casos van aconseguir un botí que consistia en diners en efectiu i telèfons mòbils.
El passat 18 de desembre es va detenir un dels autors, l’altre resta pendent de detenció. Es dona la circumstància que el detingut ja acumulava antecedents per robatoris de diversa tipologia.
El passat 19 de desembre el detingut va passar a disposició judicial davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm.6 d’Arenys de Mar, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2