Publicat el 10/01/2014

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona van detenir el dissabte a la matinada un home de 30 anys, nacionalitat marroquina i veí de Barcelona, amb una gran quantitat d’objectes procedents de diversos furts i robatoris. Per aquest motiu, els agents van intervenir els objectes i el van detenir per un presumpte delicte de receptació.
Els fets es van produir a la matinada del divendres a dissabte al barri del Raval quan dos agents que estaven patrullant per la zona van veure un grup de persones que, en adonar-se de la presència policial, van començar a marxar ràpidament del lloc. Els agents van observar com un dels individus, l’únic que portava una motxilla a l’esquena, es mostrava especialment nerviós davant la proximitat de la patrulla i abans que aquesta arribés al lloc va pujar a un taxi. Un cop a l’interior, l’home va demanar al taxista que marxés del lloc ràpidament però aquest va seguir les indicacions de la patrulla i va aturar el vehicle.
En l’escorcoll, els agents van trobar-li una càmera digital, cinc telèfons mòbils intel·ligents, dues tauletes digitals, un ordinador portàtil, 170 targetes de memòria, transformadors de corrent, 450 euros en efectiu i un llistat amb anotacions de les seves transaccions. En aquest sentit, davant les preguntes dels agents, l’individu va donar diverses versions sobre la procedència dels objectes.
Les primeres tasques d’investigació han permès constatar que com a mínim dos telèfons mòbils i l’ordinador portàtil procedien de dos furts i un robatori violent. Ara els investigadors segueixen buscant als altres propietaris de la resta d’objectes intervinguts.
El detingut, que no tenia cap antecedent policial, va quedar amb llibertat amb
càrrecs després de passar a disposició judicial.

Deixa un comentari