Publicat el 11/04/2014

Com informa el consistori calellenc, l’ocupació en establiments oberts es preveu que serà del 61% i l’ocupació del total dels establiments que hi ha a Calella serà del 38, 05%, una xifra també superior a la del 2013 que va ser del 32,83%. Precisament, aquestes dades confirmen que Calella es consolida com una de les destinacions turístiques preferides.
El sol i la platja continuen sent els atractius forts,  però la proximitat i les bones comunicacions de Calella amb la ciutat de Barcelona són un valor afegit que els turistes també aprecien a l´hora de triar-la com a destí per passar les seves vacances. A més, la feina que es fa, tant des del sector públic com des del privat, amb l’organització d’esdeveniments culturals, proves esportives i altres propostes, són també atractius afegits i valorats pel turisme. D’aquesta manera, s’ha desestacionalitzat la temporada i ara els hotels obren sis mesos de mitjana en comptes de tres.
Pel que a la procedència dels turistes que escullen Calella com a destí per Setmana Santa, la majoria són de Catalunya i de l’estat espanyol i també n’hi ha d’europeus de França, Alemanya, Itàlia, Anglaterra, Rússia i els països Nòrdics. Respecte la tipologia dels turistes la majoria són parelles, famílies, sènior (Imserso), grups d’amics i equips d’esportistes, ja que el turisme que visita Calella és bàsicament de descans, però cada cop més creix el turisme esportiu que tria Calella com a destí preferent.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2