Publicat el 29/04/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona van denunciar el passat 22 d’abril dos homes de 27 i 28 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona per un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.
Els fets van tenir lloc el passat 17 d’abril quan de manera fortuïta es va produir un incendi en una finca del carrer Milà i Fontanals del barri Sant Crist de Badalona.
Per tal de poder accedir a l’immoble incendiat els bombers van haver d’entrar a l’habitatge dels costat i en entrar en una de les habitacions van poder observar tot un seguit de plantes que semblarien de marihuana.
La dotació de bombers va informar a la guàrdia urbana de Badalona, que es trobava també participant en el dispositiu, i als mossos d’esquadra de la troballa per tal que poguessin fer les comprovacions oportunes els quals van confirmar les sospites dels bombers.
Arran d’aquesta actuació, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de mossos d’esquadra de Badalona es van fer càrrec de les actuacions i van intervenir tot el material del pis.
Com a resultat de l’entrada els mossos van comprovar que els dos joves denunciats, inquilins del pis, tenien destinades dues habitacions única i exclusivament a aquesta activitat. A l’interior d’una de les habitacions es van trobar 70 plantes de marihuana, diversos productes fets servir per l’abonament de les plantes i una màquina d’ozó així com aparells temporitzadors i aparells d’aire condicionat.
Els dos homes imputats hauran de comparèixer al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona , on s’instrueixen les diligències, quan siguin requerits a tal efecte.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2