Publicat el 12/06/2014

El pròxim cap de setmana, 14 i 15 de juny, tindrà lloc a l’alberg d’El Masnou la 8a Àgora Jove, un espai de debat i participació organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), sobre un assumpte concret que afecta especialment la gent jove. En aquest cas, el tema a tractar serà l’associacionisme i el voluntariat.
El dissabte 14 de juny a les 10h del matí a l’alberg es faran les ponències inaugurals que comptaran amb la participació de Fernando Pindado (expert en participació ciutadana i moviments veïnals), Marc Viñas (subdirector general de cooperació social i voluntariat), Fidel Gonzàlez (expert en participació juvenil i ex secretari general de Casals de Joves de Catalunya) i Miquel Àngel Essomba (doctor en pedagogia i expert en associacionisme educatiu i cultural).
Alguns dels objectius de la trobada són garantir un espai formatiu sobre l´associacionisme i el voluntariat, actualitzar el discurs sobre el model d´associacionisme i voluntariat que ha de defensar el CNJC, i donar a conèixer entre els participants l´estat i el contingut de la proposta de llei del voluntariat. No és necessària inscripció.
Aquest tipus de trobades, que són obertes al jovent i gratuïtes pels membres d’entitats del CNJC, han abordat anteriorment qüestions com la situació laboral del jovent; ciutadania i immigració; participació i democràcia, espai públic, gènere i educació.
Acte: Trobada
Lloc: Alberg d’El Masnou, Av. Cusí i Fortunet, 52

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon