Publicat el 05/11/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut la matinada d’avui dimecres tres persones que havien intentat robar un estanc ubicat al carrer de Francesc Macià, al barri del Raval. En ser descoberts pels agents, aquestes tres persones, que anaven encaputxades, han fugit en el vehicle que portaven, de matrícula estrangera i que segons tots els indicis havia estat robat. Els tres detinguts són de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona.
Durant la persecució, dos dels vehicles patrulla que hi participaven han estat envestits pel vehicle on hi havia els tres presumptes delinqüents. A conseqüència de les topades, dos agents han resultat ferits lleus. Finalment, la Guàrdia Urbana ha aconseguit aturar el vehicle sospitós a la cruïlla del carrer de Ramon Llull amb l’avinguda del Caritg, al barri de Can Claris.
Just al davant de l’estanc que intentaven robar al carrer de Francesc Macià, la Guàrdia Urbana ha localitzat dos vehicles amb els vidres de la porta del conductor trencats.
Segons les investigacions policials, tot apunta que els detinguts pretenien desfrenar aquests cotxes correctament aparcats i d’aquesta manera deixar espai lliure davant de la porta de l’estanc amb l’objectiu d’esbotzar-la amb el seu propi vehicle.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2