Publicat el 22/10/2018

D’aquesta manera, completen així els seus estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social amb formació dual

Aquesta setmana els tres alumnes han estat rebuts per l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora d’Ensenyament, Sílvia Folch, per tal de donar-los la benvinguda com a part de l’equip de l’Ajuntament.

Una de les alumnes realitza les pràctiques al Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS). La segona, al Servei Local d’Ocupació. El tercer, a la Regidoria d’Acció Social, formant-se i treballant en dos serveis: al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) i a l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS).

Tots tres realitzen mitja jornada, durant deu mesos i integrats als equips tècnics. L’Ajuntament els ha assignat un tutor o tutora, professionals del consistori, que els acompanyen en el procés formatiu i laboral. Aquestes pràctiques són remunerades. L’Ajuntament els abona el valor de l’Indicador Públic de Rendes d’Efectes Múltiples (IPREM), però el que correspon a la mitja jornada (la meitat de l’IPREM). En total, l’Ajuntament hi dedicarà més de 8.000 euros. La xifra s’acabarà de concretar quan es fixi l’IPREM del 2019, que previsiblement serà superior que el del 2018.

Aquest és el tercer any en què el consistori incorpora alumnes de l’FP dual en pràctiques. Tot plegat queda regulat amb un conveni de col·laboració signat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, titular de l’Institut Maremar i l’Ajuntament del Masnou. A més de regular les pràctiques de l’alumnat de l’FP dual, l’acord inclou la possibilitat que ambdues parts col·laborin en altres aspectes relatius a l’àmbit formatiu i laboral, en benefici de l’alumnat de l’Institut Maremar i de la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

 

 

Deixa un comentari