Publicat el 20/06/2014

El proper divendres 27 de juny es tancaran les inscripcions en categories masculina i femenina, per començar a rodar la bimba el dilluns 30 de juny.
Enguany, a les categories masculina i femenina, s’espera poder afegir també campionat de nens, i cap de setmana de veterans (Històrics).
Per a la categoria de nens hi haurà equips infantils (nascuts als anys 2000 i 2001) i alevins (nascuts als anys 2002 i 2003). Aquest campionat de nens es porten a terme després de la insistència de molts pares durant els darrers anys, per tant s’espera la col·laboració de tots ells a fi de poder-lo portar a terme.
El divendres 18 i el dissabte 19 de juliol s’espera reunir de nou “las viejas glorias”, després de l´èxit dels Històrics l´any passat, enguany és repeteix però en format de dos dies, amb festa final inclosa.
Per sisè any consecutiu, els ´Llubakus´ tornen a organitzar el campionat, novament sota el lema A TEIÀ EL FUTBOL ENGANXA! i conviden a futbolistes i espectadors, un cop més, a formar part de tota aquesta moguda.
Un any més les nits de juliol de Teià, seran un referent a tota la comarca, del millor futbol, del millor “fair plair” i de les millors estones entre tots plegats.
Trobareu tots els formularis i fulls d´inscripció de les diverses categories al web dels Llubakus:
http://www.llubakusdeteia.com/

Deixa un comentari