Publicat el 12/06/2014

Després de gairebé deu anys, el cor Harmonia de Calella torna a representar aquí aquesta sarsuela catalana que va dur a 22 llocs diferents la darrera vegada, des del mateix Vallespir fins el Palau de la Música Catalana.
Cançó d’Amor i de Guerra serà protagonitzada per la Soprano Beatrice Jimenez que encarnarà el rol de Francina i el tenor Albert Deprius que donarà vida al forjador Eloi, rol que ha interpretat més de 75 vegades per arreu de Catalunya. El baríton Toni Marsol interpretarà l’Avi Castellet. La producció compta amb més de 80 persones dalt de l’escenari.
La organització de la Temporada Lírica està molt contenta de poder oferir aquesta sarsuela tant estimada pel públic i que sigui en un ambient tan especial.
Cançó d’amor i de Guerra es representarà el dissabte 5 de Juliol al idíl·lic Parc Dalmau de Calella a les deu del vespre.
Les entrades es poden reservar als telèfons: 93.769.50.99 i 690 872 715 o bé a la botiga Deliri (carrer Jovara, 160) i a partir del 25 de Juny al Centre musical Can Salom (Carrer Església, 91).
Una vetllada plena de música sota els estels
El divendres 18 de Juliol dins el cicle Nits d’estiu de Calella es presentarà la nova Orquestra de Cambra Harmonia, amb un concert d’obertures d’Òpera.
Finalment, hi haurà un concert dins el marc de la festa Major de Calella, aquest cop serà un concert amb bandes sonores del cinema amb el Cor Harmonia i on hi participarà la Cantant cubana Lucrecia.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel