Publicat el 14/03/2014

Una rierada de gent, fermament convençuda de la innocència de Xavi Mora i Jordi Bañeres, es va tornar a aplegar el dijous 13 de març, en la tercera concentració ciutadana per reclamar a la justícia francesa que els alliberi. La plaça de la Vila de Llavaneres va quedar petita, de nou. Dijous de la setmana que ve, si no han tornat a casa, la concentració es repetirà a Canet.
El campió del Dakar 2014 en cotxes, Nani Roma, va adreçar-se ahir als assistents a la concentració per defensar la innocència dels dos detinguts.
A hores d´ara, ja fa tres setmanes que Xavi Mora i Jordi Bañeres van ser detinguts i les famílies encara no hi han pogut tenir cap contacte directe.
La multitud assistent a la concentració, que de nou es va tornar a fer molt present a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, van cridar en silenci, després que Nani Roma engegués i donés gas a la moto de Xavi Mora. 3 minuts de silenci per demostrar al món que la seva gent creu en ells, perquè només conduïen un camió.
A la trobada no hi va faltar tampoc, com fins ara, el pilot canetenc Joan Pedrero i la pilot Rosa Romero, la dona de Nani Roma.
El portaveu de les famílies, Albert Roura, va agrair als assistents la seva presència ahir a la plaça de la Vila i també va donar les gràcies per les 10.355 signatures recollides aquests darrers dies. Juntament amb imatges de les concentracions, les signatures viatjaran fins a França per demostrar al jutge que instrueix el cas que Xavi Mora i Jordi Bañeres són innocents.

Deixa un comentari