Publicat el 19/12/2013

El Consell Comarcal del Maresme proposa aquest taller de coaching per ajudar les persones que es troben en procés de separació a adquirir eines personals per afrontar d´una manera diferent la nova situació personal.
Les persones interessades es poden inscriure fins el 12 de gener. Les places són limitades i el taller està subvencionat en la seva totalitat.
Els objectius del taller són que els i les participants arribin a percebre d´una manera nova i diferent la realitat dels seus problemes. Alhora, també, que aprenguin estratègies i tècniques senzilles per a la solució dels seus problemes.
El contingut es planteja com un taller dinàmic per descobrir com no passar d´una dificultat inicial a un obstacle de difícil solució en un procés de separació i trencament de parella. El taller es realitzarà a partir de diferents dinàmiques grupals i seguirà una seqüència en la resolució de problemes.
El programa compta amb la intervenció de Mar Ferrer, Coach i Psicòloga Social. Màster en Problem Solving Estratègic, en Coaching i Comunicació estratègica (Per l´escola de Direcció de capacitació en comunicació i resolució de problemes estratègics-Arezzo- dirigida per Georgio Nardone).
http://www.ccmaresme.cat/

Deixa un comentari