Publicat el 08/09/2011

La cursa nocturna que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar ha arribat enguany a la seva setena edició, que va celebrar-se el passat dissabte 3 de setembre amb un nou èxit de participants


Javi Delgado López, de l’Ass. Esp. Centre Excursionista, és el guanyador en la categoria masculina de la cursa, amb un temps d’1:38:58. Van participar-hi un total de 562 homes.
Laia Cuevas Martí, del C.E. Premià, va ser la primera en categoria femenina, amb un temps de 2:12.16. Van sortir 71 dones.
A més de ser nocturna, la cursa surt i acaba a zero metres sobre el nivell del mar, però amb la meitat del recorregut que transcorre per corriols de muntanya.
19,2 quilòmetres d’itinerari de fort desnivell, amb final a la sorra de la platja i els característics corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent cim al castell de Burriac, doten aquesta competició d’unes característiques que la fan molt especial i particular.
Segons informen els organitzadors de la proposta, la passada edició ha mantingut l’estructura del circuit, amb noves connexions, per incrementar els corriols de muntanya i consolidar la Marrec ATAC!, un recorregut per als més petits. Per la seva banda, la Burriac ATAC!, a més, forma part del circuit català de curses de muntanya.
“És, per tant, una bona cursa per a aquell corredor novell que vol provar una cursa de muntanya i és també una bona cursa per a un corredor molt més experimentat que vol posar a prova la seva tècnica forçant la seva màquina durant la nit de final d’estiu”, asseguren els organitzadors d’aquesta competició que ja està plenament consolidada.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon