Publicat el 14/07/2017

Una vintena de persones van assistir a la trobada amb l’objectiu de començar a perfilar l’ús, funcionament i organització de l’espai destinat a l’hort

El passat dijous 13 de juliol va tenir lloc la segona jornada del procés participatiu al mateix espai que acollirà l’Hort social i comunitari. Amb la pregunta “Com volem que sigui l´Hort comunitari de Vilassar?” els assistents a l´acte van posar les seves propostes sobre la taula.

La segona trobada del procés participatiu que ha de definir la gestió del futur Hort social i comunitari de Vilassar es va fer sobre el terreny destinat a desenvolupar el projecte ubicat al Polígon Riera de Vilassar (Camí pla de Vilassar, cantonada amb c/ Francesc Tosquelles).

Una vintena de persones van assistir a la trobada amb l’objectiu de començar a perfilar l’ús, el funcionament i l’organització de l’espai destinat a l’hort. Tot i que van sorgir diferents propostes de parcel·lació del terreny -des d’una gran parcel·la conreada entre tots a la idea de petites parcel·les més individualitzades – tots els assistents van estar d’acord en mantenir el caràcter comunitari que s’inclou en l’avantprojecte.
Amb les propostes sorgides en aquesta sessió es començarà a elaborar un document de treball que s’anirà completant amb les noves propostes que sorgeixin de la trobada que tindrà lloc el mes de setembre.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc