Publicat el 07/03/2014

CATAZUBI2014 és un programa de FP dual remunerada que es fa a Alemanya i que combina la formació professional amb l’aprenentatge pràctic en empreses. Els àmbits professionals són variats: sector mecànic, restauració, sector sociosanitari, informàtica, comerç, logística, o indústria química. La FP és remunerada i es cobren 818€ nets mensuals durant un període de 3 anys i mig.
La sessió informativa tindrà lloc a l’Espai l’Amistat el proper dimarts, dia 11, de 16 a 18h. Està adreçada a tots els joves de Premià de Mar i el Baix Maresme que tinguin entre 18 i 30 anys, nacionalitat europea, l´ESO o un cicle formatiu mitjà o superior i estiguin en situació d´atur. L’objectiu és donar a conèixer el projecte: totes les professions en detall; què significa estudiar, viure i treballar a Alemanya; avantatges i inconvenients; i com funciona el procés de selecció dels participants.
Per assistir a la sessió cal fer inscripció prèvia a premia@b4m.cat indicant nom de la persona interessada i un número de telèfon mòbil.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel