Publicat el 08/05/2014

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival multidisciplinari que aposta per una programació artística de qualitat a preus familiars.
En el procés de tancar el programa definitiu, el festival ja ha anunciat que en el seu cartell comptarà amb Sergio Dalma i l’humorista Leo Harlem.
Precisament, el cantant Sergio Dalma celebrarà els seus 25 anys de carrera amb un emotiu concert en el que presentarà el seu darrer treball, Cadore 33, Disc de Platí que l’està fent penjar el cartell d’entrades exhaurides a tots els concerts de la seva gira. L’autor de Bailar Pegados presentarà el nou àlbum i repassarà els seus èxits de sempre. Una oportunitat única per veure el crooner sabadellenc més famós de la història de la música.
El concert tindrà lloc el divendres 18 de juliol a les 22.00h.
Per la seva banda, el mediàtic humorista Leo Harlem serà l’encarregat de donar el tret de sortida d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, el divendres 4 de juliol. Harlem, qua actuarà amb el també humorista Sergio Olalla, presentarà el show ¿Qué hay de nuevo?, un espectacle de monòlegs carregats d’humor, de reflexions ingenioses i de gestos de complicitat que asseguren fer riure a l’espectador. L´espectacle tindrà lloc el divendres 4 de juliol a les 22.00h.
En els tres anys d’història, ARTS d’Estiu Costa Barcelona ha programat 28 espectacles i ha comptat amb més de 11.000 espectadors. Han actuat artistes com Sara Baras, Manel, Andrea Motis & Chamorro, Diego Cortés o Peret, entre molts altres.
La quarta edició del festival se celebrarà tots els divendres entre el 4 de juliol i el 30 d’agost a l’Espai Sant Jordi. El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, una institució amb més de 80 anys d’història, organitza el festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Deixa un comentari