Publicat el 30/01/2014

Segons informa el consistori, les causes principals d’aquest endarreriment són les diferents resistències i gruixos del formigó i l’alta quantitat d’armadura del paviment existent a la Riera. D´altra banda, a més, les pluges dels darrers dies han malmès la base de tot-ú que estava preparada per col·locar la mescla bituminosa en calent a sobre. Alhora, les pluges han provocat flonjalls a la base de tot-ú i amb l’elevat grau d’humitat ha estat impossible compactar el material als nivells que requereix aquest vial.
Les obres de la primera fase de la pavimentació van començar el 3 de desembre i, inicialment, estava previst que quedarien enllestides abans de les festes nadalenques. Els treballs tenen un cost de 221.256€ (IVA inclòs), afecten un tram de 650 metres i consisteixen en la renovació total de la pavimentació i la instal·lació de subconductes per a futurs serveis de telecomunicacions. L’actuació pretén millorar una via que actualment té el paviment de formigó força deteriorat i amb fissures, degut als assentaments de les lloses de formigó.
A més, gran part del paviment es troba afectat per diverses pavimentacions que s’han anat fent al llarg dels anys per a la instal·lació de serveis, de manera que les juntes del paviment presenten discontinuïtats importants.
Aquestes obres es fan en dues fases diferenciades per tal d’afectar tan poc com es pugui la circulació i l’accés als habitatges i als aparcaments de les zones afectades.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2