Publicat el 10/12/2017

La Regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament de Sant Vicenç  ha presentat un programa de Nadal i Reis, ple d’activitats per a tota la família que s’estructuren al llarg de 36 dies.

El programa configurat per una dissetena d’actes a partir de les iniciatives d’entitats locals i de l’Ajuntament fa èmfasi en la riquesa patrimonial d’aquestes celebracions.
El cicle de Nadal presenta una síntesi de patrimoni immaterial que connecta molt especialment amb els trets definitoris del Nadal a Catalunya, com el Pessebre Monumental o les exposicions relacionades amb l’art popular del pessebrisme amb el segell distintiu dels Amics dels Pessebres, una fira del comerç local amb parades i activitats complementàries per a públics de totes les edats, tradicions populars com el Caga Tió, els concerts de nadales, la Missa del Gall, la Cavalcada dels Reis d’Orient o el sopar i revetlla de Cap d’Any, tot revestit de les il·luminacions ornamentals, els carrers i places ben guarnits amb arbres de Nadal, així com d’un munt de solidaritat.

Al programa també hi ha lloc per l’esport amb el ja tradicional partit de futbol de superveterans que any rere any ve organitzant en Manel Caldera i la matinal esportiva que convidarà als participants a practicar Pilates, Crossfit, Cycling o Zumba, o activitats dirigides al jovent com el Sopar de Nadal que es farà a l’Espai Jove.

Podeu consultar totes les activitats del cercle Nadalenc en el programa que ha editat la Regidoria de Cultura i Festes.
http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2017/CULTURA/DOCUMENTS/Programa_de_Nadal_2017.pdfç

Els tiquets del sopar de Cap d’Any, al preu de 20 euros, es poden comprar, de 9 a 13h, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament (c/ Sant Antoni, 13):
– Dilluns 11 de desembre: torn reservat per a persones empadronades al municipi.
– Dimarts 12 de desembre: torn obert a tothom.

El sopar a base d’embotits ibèrics i formatges, pa amb tomàquet, aigua, cava i vi, postres, raïm de la sort i cotilló se servirà a partir de les 10 de la nit a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors. El fi de festa amb ball, a càrrec de l’Orquestra d’Altra Banda, serà gratuït i obert a tothom.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon