Publicat el 13/02/2018

La sèrie de ficció ‘El día de mañana’ està dirigida per Mariano Barroso i protagonitzada per Oriol Pla, Aura Garrido, Jesús Carroza y Karra Elejalde

El día de mañana, la nova sèrie de ficció de Movistar +, dirigida per Mariano Barroso ha enllestit el rodatge que en bona part ha tingut com a escenari diferents municipis del Maresme. En concret, s’han enregistrat localitzacions a Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Montgat i Sant Andreu de Llavaneres.

La sèrie, de sis episodis,  narra un drama generacional amb elements de thriller policíac i es basa en la novel·la del mateix nom d’Ignacio Martínez de Pisón.

Sant Vicenç de Montalt s’ha convertit en un atractiu indiscutible per a les produccions audiovisuals. En aquest sentit, paga la pena destacar que el nostre municipi acull amb molta freqüència rodatges d’espots publicitaris i el passat mes d’octubre es va convertir en escenari de la pel·lícula Gente que viene y bah, protagonitzada per Clara Lago, Carmen Maura i Alexandra Jiménez, que s’estrenarà en cinemes el proper mes de juny.

El fet que Sant Vicenç aculli aquest tipus de rodatges així com tot l’equip humà que arrosseguen, a més d’afavorir la promoció del municipi, també es tradueix en un impacte directe en l’economia productiva del poble.

 

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2