Publicat el 13/04/2018

Enguany, la Diada de Sant Jordi porta com a novetat un matí, el del 21 d’abril, pensat especialment per al jovent

Presentacions de llibres i parades de roses ompliran, com mana la tradició, la programació de la Diada de Sant Jordi. Enguany porta com a novetat un matí, el del 21 d’abril, pensat especialment per al jovent. Es tracta del “Sant Jordi Jove a can Bisa”, un espai que combinarà la lectura amb la venda de creacions de joves artistes, la presentació del llibre Ciudades fantásticas y dónde encontrarlas i el programa de Vilassar Ràdio en directe “L’última i marxem”.
Els actes de la programació de Sant Jordi començaran el 17 d’abril amb la presentació de la publicació del treball guanyador de la VII beca Ernest Lluch d’investigació i recerca local: Vilassar de Mar fabril. Amb aquest treball, Lacol, cooperativa d’arquitectes, dóna a conèixer el paisatge fabril de Vilassar de Mar, que es va perllongar per més d’un segle i que ha deixat testimonis encara visibles al poble.
Aquest però no serà l’únic llibre que es presenti. El dia 20 es presentarà:  Vilassar de Mar desaparegut, d’Alexis Serrano, el dia 21:  Demana-m’ho així i et diré que sí, premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, i el dia 22 d’abril: Els cognoms dels vilassarencs de mar als segles XVII, XVIII i XIX. Els llinatges, orígens i arrelament, presentat pel seu autor Jordi Casanovas Berdaguer, i per Alexis Serrano, president del Centre d’Estudis Vilassarencs.

La programació amb motiu de Sant Jordi inclourà també el lliurament dels premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot, que enguany ha rebut 278 treballs, l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi a la plaça Picasso, la ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell amb un repertori que inclourà la sardana “Shardakira”, escollida pels nens i nenes de 4rt de primària de les escoles de Vilassar de Mar per exhibir el seu aprenentatge de la dansa, o l’exposició “Geografies literàries de José Luis Sampedro”, que del 26 d’abril al 15 de maig es podrà visitar a la Biblioteca Municipal.

Podeu consultar tota la programació a:  http://www.vilassardemar.cat/sant-jordi

 

 

 

 

 

Deixa un comentari