Publicat el 09/10/2015

Decepció i indignació després de la reunió entre els alcaldes d´Argentona, Eudald Calvo, i la Roca del Vallès, Albert Gil, amb el Servei Territorial de Transports de Barcelona.
El responsable d´aquest departament, Jordi Follia, ni tan sols va presentar-se a la trobada tot i haver-la convocada. Els seus delegats van explicar als alcaldes dels municipis afectats que la decisió de retallar el servei, que ha passat de disset expedicions diàries a només tres per dia, respon a criteris econòmics i d´eficiència i van oferir augmentar un viatge més l´oferta existent.
Després que ahir es produís aquesta trobada sense resultats, l´Ajuntament ha rebut avui la convocatòria d´una nova reunió amb el màxim responsable de mobilitat de la Generalitat, el Secretari de Mobilitat, Ricard Font.
Aquesta trobada tindrà lloc el proper dimecres, 14 d´octubre.
Paral·lelament, Eudald Calvo ha anuniat que el consistori argentoní iniciarà la via legal, “avui mateix he signat la interposició del recurs d´alçada que va aprovar el ple per unanimitat”. Calvo també ha explicat que l´Ajuntament es planteja interposar un contenciós administratiu si el recurs no té recorregut.
Per altra banda, l´alcalde també insta la ciutadania a mobilitzar-se presentant instàncies al consistori queixant-se de la retallada del servei. I, finalment, no descarta mobilitzacions al carrer per tal de fer palès el descontentament dels veïns d´Argentona.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc