Publicat el 14/02/2014

El Comitè Executiu de PIMEC ha decidit convocar una reunió extraordinària amb la Junta Directiva i els socis col·lectius de l’entitat (associacions empresarials i gremis), per debatre i prendre decisions sobre com actuar davant l’alt nivell de malestar entre les pimes i autònoms que representen.
Aquest malestar és provocat per tota la sèrie de mesures econòmiques i fiscals que, com un degoteig, s’estan aprovant des de fa temps i que afecten, cada cop més, la competitivitat del teixit productiu. Decisions com els reiterats augments en els costos de la seguretat social, les erràtiques polítiques i augments dels preus de l’energia, la creixent pressió fiscal, la manca de crèdit des de fa 6 anys i el seu elevat cost, les contínues i creixents inspeccions que pateixen les pimes i les traves administratives. Aquests són alguns exemples, entre molts, que estan causant aquest malestar entre l’empresariat.
En la reunió extraordinària que s’ha convocat pel proper dilluns, 17 de febrer, es vol copsar amb més amplitud la situació de les pimes i els autònoms, i decidir conjuntament quines accions de caire reivindicatiu s’està d’acord per dur a terme per clamar a favor de la importància d’aquest teixit. Josep González, president de PIMEC, ha assenyalat que “cal que els governs i la classe política i també la societat entenguin que lluny d’una recuperació econòmica ferma, les decisions governamentals i els seus comportaments poden provocar la desaparició i el debilitament de les empreses, quan ja es ve d’una sagnia molt important”.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2