Publicat el 17/05/2018

Aquest cap de setmana també es farà el Concert de cal Txiringu i la Cercavila Petita, que es van haver d’ajornar el cap de setmana passat

S’acosta el final de les Festes de Maig 2018 que acabaran el cap de setmana que ve, però encara queda molt per gaudir de les activitats programades.
Sense anar més lluny el divendres, 18 de maig, a les 22.30 hores, a la platja dels Pescadors, Concert de Cal Txiringu amb la música dels grups Sense sal i La Tribut FM, que es va anul·lar per la pluja. I dissabte, dia 19, es farà la Cercavila Petita, que començarà a les 11 hores, a la cantonada del carrer del Carme amb carrer de Francesc Layret, amb el següent recorregut: carrer de la Mercè, Canonge Baranera, Sant Domènec i passeig de la Rambla. El final de festa es farà a la Rambla amb la companyia Pentina el Gat.

I si el temps ho permet aquest dissabte també es celebrarà la Diada Trabucaire que es farà a la plaça de Pompeu Fabra, a partir de les 18.30 hores. Enguany, com a novetat, es farà un concert de música barroca a la plaça de Font i Cussó, a les 19.45 hores, i posteriorment, a les 20.15 hores, la representació del Ball Parlat ja que la colla trabucaires Miquelets de Badalona celebren els seus primers XV anys.
També dissabte, però a la plaça de la Plana, a les 19 hores, es podrà veure un espectacle de dansa de diferents estils (clàssica, contemporània, jazz…) amb la Mostra de Dansa.
I a la nit, de 20 a 24 hores, el Museu de Badalona obre les portes amb motiu de la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d’Europa per celebrar el Dia Internacional dels Museus.

I dissabte a la tarda i a la nit, i diumenge tot el dia, el parc de l’Escorxador acull la Festa de las Migas, una jornada lúdica amb diverses activitats i on es podran degustar més de dues mil racions d’aquest plat tradicional. Diumenge, de 10 a 14 hores, hi haurà també la XVI Trobada d’Agulla.

També diumenge, i també de 10 a 14 hores, però el parc de Can Solei i Ca l’Arnús s’omplirà de colors amb la Festa del Dibuix, una activitat d’art oberta a tothom per gaudir de la inspiració enmig de la natura.
I més dansa per acabar: a la plaça de Font i Cussó, a les 18 hores, Maig en Dansa, un espectacle per apropar la dansa tradicional catalana a tots els badalonins i badalonines.
I a les 19 hores Ballada de sardanes al passeig de la Rambla.

Consultar programa: web http://festesdemaig.cat/

Deixa un comentari