Publicat el 04/02/2014

El Banco Farmacéutico és una ONG que entre altres coses, es dedica a subministrar medicaments a persones amb risc d’exclusió social i això ho fa a través de diferents entitats assistencials que treballen pel territori. És per aquest motiu, que un cop l’any organitza una recollida de medicaments a les farmàcies.
El Banco Farmacéutico ha assignat el centre ‘CRAE EL MAS’, situat a Gualba (prop de Sant Celoni) que treballa amb nens, de 0 a 12 anys, amb problemes. Aquest nens neixen en famílies desestructurades i tenen un alt risc d’exclusió social. Aquest centre el que fa és acollir-los durant temporades i facilitar-los la integració a la societat.
Crae el Mas ha facilitat el llistat de medicaments que els hi fan falta per desenvolupar la seva activitat.
La majoria són medicaments que tots utilitzem a casa (apiretal, dalsy, paracetamol, ibuprofè…) que tenen un cost molt assequible (entre 0,80 i 3 €).
És per aquest motiu que el proper dissabte 8 de febrer, a la Farmàcia Roca 1904 (c/ Montserrat) de Vilassar de Mar es recolliran medicaments per aquesta ONG. 
Important:
1-
La Farmàcia no es lucra de la venda d’aquests productes; el que fa, un cop acabada la jornada, és aportar el marge que obtindria per la venda d’aquests medicaments, en forma de donatiu, al Banco Farmacéutico.
2- És l’única Fàrmàcia del Maresme que participa en la recollida, Dissabte 8 de febrer, ajudeu-nos a ajudar!!!
Si el dissabte 8 no us va bé, tindreu temps fins al divendres 14.

Deixa un comentari