S'han trobat resultats
Receptes
dimecres 31 octubre 2018

Brownie de moniato

Per fer el brownie de moniato, peleu el moniato i cuineu-lo al vapor o en aigua abundant fins que quedi tendre (uns 25 minuts). Podeu utilitzar el microones posant el moniato trossejat en un plat embolicat amb film transparent durant 8 minuts. Tritureu l’ametlla molta amb els flocs de civada en una processadora o batedora. […]

Receptes
dijous 12 juliol 2018

Rodanxes De Poma Arrebossades

Dins d’un bol mitjà, filtreu la farina, afegiu el sucre, la sal, la llet i el rovell d’ou; bateu fins que quedi tot ben barrejat. Bateu la clara a punt de neu i incorporeu-la a la massa, barrejant-la amb suavitat. Peleu les pomes, traieu-ne el cor i les llavors i talleu-les a rodanxes; de cada […]

Receptes
dimecres 18 octubre 2017

Panellets

Preparació: bulliu la patata amb la pell. Quan sigui cuita, deixeu-la refredar, peleu-la i tritureu-la. Partiu 3 ous i separeu-ne els rovells de les clares. Bateu les clares i reserveu-les. En una safata fonda barregeu l’ametlla triturada, el sucre, la patata i els rovells d’ou reservats. Barregeu-ho tot molt bé i a poc a poc […]

Receptes
dijous 29 juny 2017

Corona d’avellanes

Obriu els ous i separeu els rovells de les clares. Ratlleu la pell de la llimona. Poseu en el recipient de la batedora els rovells d’ou, el sucre i la ratlladura de llimona i bateu-ho tot fins a obtenir una crema fina; incorporeu-hi la Maizena, el llevat i les avellanes ben picades i remeneu-ho bé […]

Receptes
dijous 20 abril 2017

Taronges amb mel i nous

Peleu les taronges amb cura, procurant treure tota la part blanca que les cobreix. Un cop pelades, talleu-les a rodanxes i repartiu-les sobre una safata. Al centre, poseu el formatge fresc i pel damunt repartiu els trossos de nous. Per últim, escalfeu la mel al bany maria i escampeu-la per damunt de les taronges. *Es […]

Receptes
dijous 26 gener 2017

Leche frita

Per cuinar la recepta de Leche frita, poseu la llet a bullir, juntament amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella un cop arrencat el bull, apagueu el foc i deixeu-la refredar. Bateu els rovells d’ou juntament amb la Maizena i una mica de llet. Un cop estigui freda la llet […]

Receptes
dilluns 5 setembre 2016

Galetes amb panses

Avui tenim Galetes amb panses. Poseu les panses a remullar amb el licor durant una mitja hora i reserveu-les. Deixeu la mantega a temperatura ambient perquè s’estovi. No s’ha de desfer, només ha de quedar tova. Barregeu la mantega amb el sucre fins que quedi una pasta blanca. Afegiu-hi els ous, prèviament batuts, d’un en […]

Receptes
dilluns 11 juliol 2016

Pastís de 3 xocolates

Avui preparem Pastís de 3 xocolates. Per fer la base: tritureu les galetes, afegiu la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu bé aquesta massa per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm. Perquè quedi més cruixent, es pot coure la base […]

Receptes
diumenge 7 setembre 2014

Flam de cafè

Primer, feu els vuit cafès (poden ser descafeïnats) i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, desfeu-hi el sobre de flam i reserveu-ho. En un cassó, poseu la nata amb el sucre, i opcionalment la branca de canyella, a foc mitjà. Així que comenci a bullir, incorporeu-hi la barreja del cafè, i aneu-ho remenant. Quan torni a […]

Receptes
dilluns 23 setembre 2013

Pastís de formatge

Deixeu les panses en remull amb aigua durant una mitja hora. Unteu amb mantega el motlle que fareu servir (de 20 cm aprox.). Escalfeu el forn a una temperatura de 170-180 ºC. En un bol, poseu els ous, el sucre, els iogurts, el formatge i la “maizena”, bateu-ho bé i deixeu reposar uns 10 minuts. […]